صرفهجویی در وقت:
مایکروفر اعمال یخ زدایی، گرمکردن و طبخ موادغذائی را در زمانی بسیار کوتاه تر از زمان لازم در روشهای معمول انجام میدهد، زیرا که مستقیماً روی مواد غذائی عمل میکند. در صورتی که، زمان طبخ مواد با اجاق گازهای معمولی، حرارت باید ابتدا از شعله پخشکن و سپس از ظرف غذا عبور کند تا به مواد غذایی برسد.
ـ صرفهجوئی در مصرف ظروف غذائی:
با اینکه شما غذاهای خود را در داخل ظروف طبخ میکنید ولی به میزان زیاد در مصرف ظروف غذائی و در نتیجه زمانی که صرف شستشوی آنها میکنید، صرفه جوئی خواهد شد. ادویه کم: غذاهائی که با مایکروفر پخته میشوند به مقدار کمی ادویه و چاشنی نیاز دارند زیرا مزه طبیعی غذا حفظ میشود.
نمایندگی تعمیرات ماکروفر لتو در ایران
توصیهها و تکنیکها
ـ پوشاندن مواد غذائی:
پوشاندن مواد غذائی زمان پختن یا گرم کردن را کوتاهتر میکند. زیرا بخار آب بهطور کامل خارج نشده عمل طبخ یا گرم کردن را تسریع مینماید. به روشهای متعددی میتوانید روی ظرف غذا را بپوشانید. از درب ظروفی که جنس آنها قابل استفاده در مایکروفر است، همچنین از یک بشقاب چینی، یا روکش نایلونی محافظ غذا و یا یک برگ کاغذ سلفون میتوان استفاده کرد.
ـ توجه به دمای اولیه مواد غذئی:
مواد غذائی که از داخل یخچال بیرون آورده میشوند نسبت به مواد غذائی که در دمای محیط هستند به زمان بیشتری جهت گرمشدن نیاز دارند. پختن و گرم کردن تخممرغ: ازگذاشتن تخممرغ با پوست آن در داخل مایکروفر خودداری فرمائید. باید تخممرغها را شکسته و زرده آنها را سوراخ کرد. (همیشه مواد غذائی را که دارای پوشش یا پوسته سختی هستند سوراخ کنید).
ـ پختن و گرمکردن مواد غذائی دارای پوسته:
توصیه میشود مواد غذائی دارای پوسته را، از قبیل سوسیس، گوجه فرنگی، سیب زمینی و ... را با یک جسم نوک تیز مثل چنگال از چند نقطه سوراخ کنید. این امر مانع ترکیدن آنها میشود.
ـ زمان پخت:
توصیه میشود در موقع پخت زمانهای نسبتاً کوتاه در نظر بگیرید تا غذای شما نسوزد. هرگز در ظرف غذا را محکم نبندید چون بخار آب ایجاد شده نمیتواند خارج شود و ظرف در اثر فشار وارده میترکد.
ـ کیفیت مواد:
تمام مواد غذائی که در مایکروفر طبخ میشوند باید تازه و دارای کیفیت بالا باشند. خصوصاً کیفیت اولیه مواد غذائی تأثیر مستقیم در کیفیت نهائی طبخ شده با مایکروفر خواهد داشت.
ـ آب کردن مواد اولیه:
مایکروفر وسیلهای ایده آل برای آب کردن مواد اولیه غذائی مثل کره، شکلات یا حتی ژلاتین است.
- هم زدن مواد غذائی:
در هر سه مرحله یخ زدائی، گرمکردن و طبخ مواد غذائی باید آن را بعد از زمان داده شده به دستگاه، هم زد، این عمل انتشار حرارت را بین قطعات مواد غذائی و داخل آن یکنواخت خواهد کرد.
ـ زیر و رو کردن:
اگر میخواهید یک مرغ یا یک تکه بزرگ گوشت را در مایکروفر یخزدائی یا طبخ کنید توصیه میکنیم تقریباً در وسط زمان پخت غذا را یکبار زیر و رو کنید. با این عمل از خشکشدن رویهی بالائی غذا که نسبت به رویهی پائینی امواج مایکرو بیشتری جذب میکند جلوگیری نمائید.
منبع:
https://tamireiran.blogspot.com/2020/09/blog-post_62.html
:: بازدید از این مطلب : 125
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0